сите Ваши потреби на едно место
гарантирано поволни цени, гарантирана заштеда од најмалку 30%

Тековна акција

гарантирана достава на 99,9 % од нарачките во текот на 24 часа, онлине следење на движењето на Вашите пратки во реално време

брзи и едноставни нарачки преку каталог, онлине, телефон, емаил, факс, или Вашиот бизнис асистент за помош при нарачките

интегриран пристап и менаџирање на Вашите потреби за печатење и управување со документите

Прочитај повеќе

Овластен партнер и сервис партнер за Canon

Нова Офис е современ и иновативeн концепт која постои со цел да Ви понуди комплетни решенија на Вашиот бизнис. Работиме според концептот One stop One Shop со цел да Ви заштедиме време и пари. Нашето портфолио на услуги е креирано според потребите на клиентите, со што на едно место може да ги добиете сите производи и услуги кои се крвоток на вашата работа.

Зошто да го изберете NovaOffice

Нашата мисија е да ги намалиме Вашите трошоци и да Ви заштедиме во време во набавките за потребите на Вашата канцеларија. Секоја услуга ќе ја добиете од врвни експерти посветени на свoјата работа, се со цел беспрекорно да функционира Вашиот бизнис.

01.

сите Ваши потреби на едно место

02.

брзи и едноставни нарачки преку каталог, онлине, телефон, емаил, факс, или Вашиот бизнис асистент

03.

гарантирана заштеда од најмалку 30% во вкупните трошоци за набавка на сите потреби во Вашата канцеларија

04.

бесплатната достава на сите Ваши пратки

05.

беспрекорна услуга без разлика на големината на компанијата

06.

личен бизнис асистент за помош при нарачките, кој во секое време со професионален однос е на располагање на Клиентот

07.

онлине следење на движење на Вашите пратки во реално време, со што точно ќе имате информација кога ќе Ви биде доставена Вашата пратка

08.

гарантирано поволни цени

09.

големо ниво на залиха на производи

10.

гарантирана достава на 99,9 % од нарачките во текот на 24 часа

11.

гарантирано квалитетни производи

12.

анализа на Вашите трошоци со цел оптимизирање на потребите на Вашата канцеларија

13.

еко стандарди за заштита на животната средина

Јавете се на нашиот телефонски број и дoзнајте како може да Ви помогнеме:

ќе ви заштедиме време преку личен бизнис асистент

ќе ви го намалиме стресот во постапката на набавка на потребите во канцеларијата

ќе ви понудиме производи и услуги прилагодени на Вашите потреби

нудиме солуции за сите индустрии

Канцелариски

Nova Office во целост ги покрива сите Ваши потреби за општ канцелариски материјал и затоа обезбедивме палета на производи за да се задоволи секое барање. Внимателно избравме производи по најповолни цени прилагодени на Вашата канцеларија.

Прочитај повеќе

Хартија

Високо квалитетна повеќенаменска фотокопирна хартија идеална за секојдневно канцелариско работење. Светла, бела и мазна хартија која дава одличен резултат во широк спектар на машини, вклучувајќи црно-бело и во боја ласерски печатари.

Прочитај повеќе

Тонери

Повеќе од 2000 модели на компатибилни и оригинални тонери за HP, Canon, Samsung, Xerox, Lexmark, Kyocera, Oki, Epson, Konica Minolta, Panasonic, Toshiba, Ricoh, Lenovo. Заштедете до 85% од трошоците за принтање со компатибилните тонери Nova Print.

Прочитај повеќе

Принтери

Широка палета на "Сè-во-едно" канцелариски црно-бели и принтери во боја. Професионално црно-бело и печатење во боја, копирање, скенирање и испраќање на факс, зависно од вашите потреби. Решенија за наем - Managed Print Services (MPS)

Прочитај повеќе

Побарајте бесплатен повик

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

Добијте повик

каталози One stop One Shop

Голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери

канцелариски

Голем избор на рекламни материјали

рекламен