NovaPrint
NovaOfficeблог
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

КАНЦЕЛАРИСКИ ТРИКОВИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРОДУКТИВНОСТА

Преполниот мозок и нередот со списоци за задачите што треба да завршат, не одат многу во прилог на продуктивноста, а како резултат на тоа нашата работна маса е постојано во хаос. Затоа, еве неколку навистина корисни трикови за во канцеларија кои ќе ви помогнат да се организирате и да постигнете повеќе. Поставете растение на вашата работна маса Само затоа што е работна маса, тоа не значи дека н...

КАКО ДА БИДЕТЕ ПОДОБАР МЕНАЏЕР

Менаџерството е вештина што може да се научи. Најважно е секој ден да работите кон подобрување на себе си и ќе бидете подобар менаџер со секој изминат ден, а вашите вработени ќе го забележат тоа. Еве неколку важни аспекти на кои треба да се фокусирате за да ја постигнете вашата цел.   Работете со тоа што го имате Како менаџер, вие сте толку добри колку и луѓето во вашиот тим. Работете со сите...

ЕНЕРГЕТИЧНА ХРАНА ЗА ПОПРОДУКТИВЕН РАБОТЕН ДЕН

Дали се наоѓате во цврста рутина, која вклучува посегнување по кофеинот секое утро? Вашиот аларм ве буди (премногу рано), вие со колебање се тркалате надвор од креветот, со полу-затворени очи се подготвувате и веднаш посегнувате по шолја кафе. Кафето нè буди и нè тера да се чувствуваме енергетично за денот кој е пред нас. Но, наместо да се потпирате на кофеинот, зошто да не се обиде...

Канцелариски прибор кој му е потребен на секој бизнис

За успешно функционирање на секој бизнис, ви треба добро подготвена канцеларија, полна со корисен прибор за лесно и удобно работење. Доколку сте почетен бизнис и сте обезбедиле канцелариски простор, време е да размислувате за канцелариските материјали, мебелот и другите најважни работи што ви требаат за успешно работење и просперитет.   Прибор за биро Започнете со основите. Зборуваме за пенка...

ЗАЕДНО ДО ЦЕЛТА - КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА

ФЕНИКС НОВА е современа и иновативна компанија, која основна цел е на компаниите да им понуди различни видови на услуги, со кои ќе им го олесни секојдневното работење и ќе им ги намали трошоците.  ФЕНИКС НОВА е лидер на пазарот во иновациите, преку постојано воведување на нови услуги прилагодени за потребите на компаниите.  ФЕНИКС НОВА е сопственик на бредновите Nova Print и Nova Office....

3 НАЧИНИ КАКО ТИМСКОТО РАБОТЕЊЕ МОЖЕ ДА ЈА ПОДОБРИ ПРОДУКТИВНОСТА

Во секоја компанија е многу важен тимскиот дух, не само за зголеменото задоволство на вработените туку и за нивната целокупна продуктивност. Тимското работење има големо позитивно влијание на работниот процес. Подолу имаме одвоено некои од начините на кои тимското работење може да ја подобри продуктивноста во Вашата компанија.   1.   Поделба на работата Поделбата на работните об...

КАКО ДА ГИ АВТОМАТИЗИРАТЕ ВАШИТЕ РАБОТНИ ОБВРСКИ

Еден од најбитните фактори за продуктивно работење е добрата организација. Но, за било каков вид на организација е потребен добар план за автоматизирање на секојдневните задачи кои се повтораат, за ослободување на повеќе време кое може да биде искористено за фокусирање на други обврски. Но како да започнете со дури и наједноставната автоматизација на работниот процес? Прочитајте подолу неколку де...

5 ЧЕСТИ ГРЕШКИ КОИ СЕ ПОЈАВУВААТ ПРИ ПРИНТАЊЕТО

Многу е лесно да се направи грешка при принтањето, посебно за оние кои принтаат прв пат. Во оваа статија ќе ги разгледаме најчестите грешки кои се случуваат при принтањето. 1.    Жртвување квалитет за квантитет Една од најчестите грешки која се јавува при принтањето е недоволно добар квалитет на документот за принтање. Резултатот на испринтаниот материјал може да биде толку добар,...

6 ЛЕСНИ ЧЕКОРИ ДО ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ ВО ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА

Постојат голем број начини како да ја подобрите Вашата продуктивност во работното време, но понекогаш доволно е само мала промена во дневната рутина и околина. Еве 12 лесни чекори кои можете да ги практикувате доколку сакате да ја зголемите Вашата продуктивност. 1. Мини-Генералка Пред да започнете со било каква работа, организирајте го Вашето биро и Вашата средина. Создавањето на чиста и органи...

КАКО ДО ПРАВИЛНА ХИДРАЦИЈА НА РАБОТНОТО МЕСТО

Повеќето луѓе кога размислуваат за хидрација, обично се фокусираат на оние работи кои можат да ги направат дома за да бидат сигурни дека ќе внесат доволно вода во нивните тела. Но, иако домашната правилна хидрација е голем фактор за здрав живот,  многумина од нас поминуваат долги часови на нашите работни места. За жал, повеќето работни места обично не ставаат акцент на правилната хидрација,...

Побарајте бесплатен повик

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

Добијте повик

каталози One stop One Shop

Голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери

канцелариски

Голем избор на рекламни материјали

рекламен