NovaPrint
ДОСТАВА
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија
01.

Довербата на клиентите е главната цел која сакаме и успеваме да ја постигнеме.

02.

Бесплатна достава на сите Ваши пратки.

03.

Проверка на квалитетот на пратката.

04.

Ние ви гарантираме за било какви оштетувања.

05.

Приватноста ни е најважна.

06.

Ви гарантираме достава на 99.9% од нарачките во текот на 24 часа.

07.

Најсовремен software за online следење на движењето на Вашите пратки во реално време.

08.

Известување по СМС или емаил за статусот на Вашата пратка.

09.

Не мора да се грижите дали производот кој го саката го имаме на залиха!

10.

Се што е во понудата ние сме во можност да Ви го испорачаме согласно очекуваниот рок за испорака.

За жал грешките не може да ги исклучиме и доколку дојде до нив Вашиот бизнис асистент ќе Ве контактира и ќе добиете правовремена информација за настанување на истата.

Побарајте бесплатен повик

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

Добијте повик

каталози One stop One Shop

Голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери

канцелариски

Голем избор на рекламни материјали

рекламен