NovaPrint
Општествена одговорност
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

ФЕНИКС НОВА е општествено одговорна компанија. Nova Print Еко продукти произведени согласно ISO меѓународни стандарди.

Инвестирање во спорт и активности кои промовираат здрав живот под мотото “Здрави и задоволни вработени и задоволни клиенти се клуч за Успехот“.

Побарајте бесплатен повик

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

Добијте повик

каталози One stop One Shop

Голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери

канцелариски

Голем избор на рекламни материјали

рекламен