NovaPrint
СЕРВИС
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

Секој успешен бизнис е изграден на страст, а не на бирократија. Затоа ние сме совесни колку е важно за нашите клиенти да целокупната опрема во канцеларијата функционира беспрекорно. Со таа цел тимот на NOVA OFFICE е составен од високо квалитетни професионалци кои во секое време може да одговорат на предизвиците кои се јавуваат во тековното работење, и да обезбедат најквалитетен Сервис на Вашите производи.


За таа цел нудиме:

01.

Краток временски интервал на интервенција

02.

Висок квалитет на услугата

03.

Едуциран технички персонал во кој се инвестира со постојани обуки

04.

Постојана залиха на резервни делови

05.

Оригинални резервни делови од производителите на опремата

06.

Бесплатна инсталација доколку уредот е набавен од нашата компанија

07.

Дополнителен попуст од 20% за сервисирање на сите принтери, доколку клиентот има склучено годишен договор за деловна соработка

Побарајте бесплатен повик

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

Добијте повик

каталози One stop One Shop

Голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери

канцелариски

Голем избор на рекламни материјали

рекламен