Прикажувам 1–12 од 13 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Azul

2,590.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 2-4
 • Времетраење: 30-45 мин.
 • Возраст: 8+
 • Издавач: Plan B Games
Затвори

Celestia

1,790.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 2-6
 • Времетраење: 20-30 мин
 • Возраст: 8+
 • Издавач: BLAM!
Затвори

Codenames: Pictures

1,390.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 2-8
 • Времетраење: 10-20 мин.
 • Возраст: 10+
 • Издавач: CGE

Dixit Odyssey

1,790.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 3-12
 • Времетраење: 30 мин.
 • Возраст: 8+
 • Издавач: Asmodee
Затвори

Illusion

690.00 ден
 • Правила на македонски, српски, бошњачки и албански јазик
 • Број на играчи: 2-5
 • Времетраење:  15 мин
 • Вoзраст: 8+
 • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag
Затвори

Kingdomino

1,390.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Број на играчи: 2-4
 • Времетраење:  15-20 мин
 • Вoзраст: 8+
 • Издавач: Blue Orange games
Затвори

Pictures

2,590.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 3-5
 • Времетраење: 20-30 мин.
 • Возраст: 8+
 • Издавач: PD-Verlag
Затвори

Qwixx

690.00 ден
 • Правила на македонски, босански и албански јазик
 • Број на играчи: 2-5
 • Времетраење:  15 мин
 • Вoзраст: 8+
 • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag
Затвори

Splendor

1,990.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 2-4
 • Времетраење: 30 мин
 • Возраст: 10+
 • Издавач: Space Cowboys
Затвори

The Game: Quick & Easy

690.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 2-5
 • Времетраење: 8-10 мин.
 • Возраст: 10+
 • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag
Затвори

The Mind

690.00 ден
 • Правила на македонски, албански, српски и босански јазик
 • Број на играчи: 2-4
 • Времетраење:  15 мин
 • Вoзраст: 8+
 • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag
Затвори

The Mind Extreme

690.00 ден
 • Правила на македонски јазик
 • Број на играчи: 2-4
 • Времетраење:  20 мин
 • Вoзраст: 8+
 • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag