Прикажувам 1–12 од 16 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Asteroid Escape

1,200.00 ден
Возраст: 8+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games Можете ли да поминете со вселенскиот брод, низ астероидниот појас, без да се судрите со некој астероид?Галактички тест за вашите пилотски (и решавачки) способности! 60 предизвици, од почетничко до експертско ниво! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: визуелна перцепција флексибилно размислување решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

Atlantis Escape

1,200.00 ден
Возраст: 8+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games Избегајте од легендарната Атлантида, пред да потоне засекогаш во океанот! Најдете го патот од високата кула, па се до пристаништето, каде што ве очекува бродот кој ќе ве однесе во сигурност! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација флексибилно размислување решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

Chicken Shuffle Jr

1,200.00 ден
Возраст: 4+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 48 Издавач: Smart Games Помогнете им на кокошките да ги заштитат своите јајца! 48 предизвици за најмладите и сите други, во оваа уникатна сложувалка! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација флексибилно размислување решавање на проблеми планирање визуелна перцепција
Затвори

Colour Catch

1,200.00 ден
Возраст: 7+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games Помогнете им на жапчињата и гуштерчињата да си ја уловат вечерата! Најдете ги соодветните бои на храна, кои им одговараат! Сепак, треба да се внимава, бидејќи животинчињата камелеонски ја менуваат својата боја во зависност од подлогата! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика планирање визуелна перцепција флексибилно размислување
Затвори

Colour Code

1,690.00 ден
Возраст: 5+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 100 Издавач: Smart Games Во Colour Code има 18 транспарентни плочки на кои има разни форми и живи бои. Изберете некој од 100-те предизвици и обидете се да го реплицирате точно, редејќи ги плочките една врз друга! Одличен увод во светот на боите, облиците, ориентацијата… Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација визуелна перцепција решавање на проблеми просторен увид планирање

Down The Rabbit Hole

690.00 ден
Возраст: 5+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 48 Издавач: Smart Games Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: логика решавање на проблеми планирање
Затвори

Ghost Hunters

1,200.00 ден
Возраст: 6 + Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games Поставете ги правилно батериските лампи во опседнатата куќа и фатете ги сите духови од сите 60 предизвици, така што ќе ги осветлите! Страшно добар предизвик за сите играчи! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика решавање на проблеми просторен увид визуелна перцепција
Затвори

IQ Fit

790.00 ден
Возраст: 6 + Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 120 Издавач: Smart Games Пополнете ги сите празнини и склопете ги тродимензионалните елементи за да добиете дводимензионална слика! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

IQ Puzzler Pro

790.00 ден
Возраст: 6 + Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 120 Издавач: Smart Games 120 предизвици на три начини, во дводимензионални и пирамидални тродимензионални форми!Компактно пакување, погодно за патувања! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

JumpIN

1,200.00 ден
Возраст: 7+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games Прескокнете ги пречките и опасностите и помогнете им на зајачињата да се сокријат во своите дупки! 60 предизвици и компактна кутија лесна за пренос! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

Parking Puzzler

1,200.00 ден
Возраст: 7+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games За многумина паркирањето не е лесна работа. Тестирајте го вашето паркинг-мајсторство преку 60 паркинг-предизвици! Оваа уникатна игра на дедукција бара од играчот да го најде вистинското место за секоја од колите, употребувајќи ги информациите од дадениот предизвик. Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

Quadrillion

1,690.00 ден
Возраст: 7+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 80 Издавач: Smart Games Безброј предизвици и решенија! Нема потреба од објаснување, само поставете ги таблите, на било кој начин и пополнете ги! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика решавање на проблеми просторен увид визуелна перцепција