Приказ на еден резултат

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Кукла 29cm + модни додатоци

690.00 ден
Сет - Кукла 29cm + модни додатоци (Барбика) 43x32x6cm Предности на производот Развивање на имагинацијата на детето, голем број облека и додатоци. Секоја девојка сака да си игра со кукли. Стилската кукла може да се дотера и да се облече во други стилови.Комплетот вклучува две дополнителни, целосни стилизации за други прилики. Играчката е изработена од пластика, вештачки влакна и ткаенина. Комплетот содржи, 4 варијанти модерна облека и додатоци. Не бара батерии. Наменето за деца на возраст од 3 години. Спакувано во кутија со прозорец.