Прикажувам 1–12 од 19 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Нотес – бел со зелен ластик A5

290.00 ден
Опис: Нотес Blank A5 - бел со зелен ластик, со тврда корица. Еластична лента преку корицата, еластичен држач за пенкало и обоени ивици на краевите на листовите во бојата на ластикот. 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – бел со сив ластик A5

290.00 ден
Опис: Нотес Blank A5 - бел со сив ластик, со тврда корица. Еластична лента преку корицата, еластичен држач за пенкало и обоени ивици на краевите на листовите во бојата на ластикот. 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – бел со син ластик A5

290.00 ден
Опис: Нотес Blank A5 - бел со син ластик, со тврда корица. Еластична лента преку корицата, еластичен држач за пенкало и обоени ивици на краевите на листовите во бојата на ластикот. 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – бел со црвен ластик A5

290.00 ден
Опис: Нотес Blank A5 - бел со црвен ластик, со тврда корица. Еластична лента преку корицата, еластичен држач за пенкало и обоени ивици на краевите на листовите во бојата на ластикот. 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – црн со зелен ластик A5

250.00 ден
Опис: Нотес Negro A5 - црн со зелен ластик, со тврда корица, Еластична лента преку корицата и држач за пенкало. Џеб-коверт во внатрешната задна корица, 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – црн со портокалов ластик A5

250.00 ден
Опис: Нотес Negro A5 - црн со портокалов ластик, со тврда корица, Еластична лента преку корицата и држач за пенкало. Џеб-коверт во внатрешната задна корица, 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – црн со сив ластик A5

250.00 ден
Опис: Нотес Negro A5 - црн со сив ластик, со тврда корица, Еластична лента преку корицата и држач за пенкало. Џеб-коверт во внатрешната задна корица, 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – црн со син ластик A5

250.00 ден
Опис: Нотес Negro A5 - црн со син ластик, со тврда корица, Еластична лента преку корицата и држач за пенкало. Џеб-коверт во внатрешната задна корица, 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес – црн со црвен ластик A5

250.00 ден
Опис: Нотес Negro A5 - црн со црвен ластик, со тврда корица, Еластична лента преку корицата и држач за пенкало. Џеб-коверт во внатрешната задна корица, 192 листа (линии). 14 х 21,5см
Затвори

Нотес А5 со ластик – Зелен

340.00 ден
Опис: Нотес со ластик Index A5 Green - Нотес со тврда корица, еластична лента преку корицата и обоени ивици на краевите на листовите во бојата на виножитото. 200 листа (линии).
Затвори

Нотес А5 со ластик – Темно син

340.00 ден
Опис: Нотес Index A5 Dark Blue - Нотес со тврда корица, еластична лента преку корицата и обоени ивици на краевите на листовите во бојата на виножитото. 200 листа (линии).
Затвори

Нотес А5 со ластик – Црвен

340.00 ден
Опис: Нотес со ластик Index A5 Red - Нотес со тврда корица, еластична лента преку корицата и обоени ивици на краевите на листовите во бојата на виножитото. 200 листа (линии).