Прикажувам 1–12 од 22 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Дидактички игри по математика

295.00 ден
ИСБН : 978-608-247-526-4
Година на издавање : 2016
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Број на страни: 16
Димензии : А4
Корица : тврда

Другарска азбука

200.00 ден
ИСБН : 978-608-259-368-5
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 36
Димензии : 210х210
Корица : мека
Затвори

Животните од Австралија: Боенка пиши-бриши вежбанка со маркер

250.00 ден
ИСБН : 978-608-267-245-8
Година на издавање : 2021
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 24
Димензии : А4
Корица : мека
Затвори

Животните од Африка: Боенка пиши-бриши вежбанка со маркер

250.00 ден
ИСБН : 978-608-267-244-1
Година на издавање : 2021
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 24
Димензии : А4
Корица : мека
Затвори

Игра со глаголи

180.00 ден
ИСБН : 978-608-259-470-5
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 24
Димензии : 210х210
Корица : мека
Затвори

Игра со именки

180.00 ден
ИСБН : 978-608-259-164-3
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 24
Димензии : 210х210
Корица : мека
Затвори

Картички дропки за 1-3 одд

250.00 ден
ИСБН : 978-608-259-445-3
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Број на страни: 1
Димензии : А6
Корица : тврда
Затвори

Картички дропки, децимални броеви и проценти за 1-6 одд

300.00 ден
ИСБН : 978-608-259-446-0
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Број на страни: 1
Димензии : А6
Корица : тврда
Затвори

Лавиринти, судоку и нешто плус

120.00 ден
ИСБН : 978-608-259-401-9
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА Број на страни: 24
Димензии : А4
Корица : мека
Затвори

Логички загатки за деца (возраст 10+)

120.00 ден
ИСБН : 978-608-259-571-9 Година на издавање : 2021 Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА Број на страни: 24 Димензии : 205x285 Корица : мека
Затвори

Логички загатки за деца (возраст 7+)

120.00 ден
ИСБН : 978-608-259-569-6 Година на издавање : 2021 Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА Број на страни: 24 Димензии : 205x285 Корица : мека

Математички игри 1

120.00 ден
ИСБН : 978-608-259-404-0
Година на издавање : 2019
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА Број на страни: 24
Димензии : А4
Корица : мека