Прикажувам 1–12 од 18 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Bestway Детски базен 122x25cm 51009

750.00 ден
Bestway Детски базен 51009 
 • Димензии на базен: 122 x 25cm
 • Капацитет: 140 литри
 • Години: 2+
Затвори

Bestway Детски базен 152x30cm 51103

1,190.00 ден
Bestway Детски базен 51103
 • Димензии на базен: 152 x 30cm
 • Капацитет: 211 литри
 • Години: 2+
Затвори

Bestway Детски базен 152x38cm 57326

2,690.00 ден
Bestway Детски базен 57326 
 • Димензии на базен: 152 x 38cm
 • Капацитет: 477 литри
 • Години: 2+
Затвори

Bestway Детски базен 157x46cm 51117

1,650.00 ден
Bestway Детски базен 51117
 • Димензии: 157 x 46cm
 • Капацитет: 522 литри.
 • Години: 3+ 
Затвори

Bestway Детски базен 160x38cm 51144

1,650.00 ден
Bestway Детски базен 51144 
 • Димензии на базен: 160 x 38cm
 • Капацитет: 390 литри
 • Години: 2+
Затвори

Bestway Детски базен 165x104x25cm 51115

1,350.00 ден
Bestway Детски базен 51115 
 • Димензии на базен: 165 x 104 x 25cm
 • Капацитет: 102 литри
 • Години: 2+
Затвори

Bestway Детски базен 183x33cm 51005

1,690.00 ден
Bestway Детски базен 51005 
 • Димензии на базен: 183 x 33cm
 • Капацитет: 480 литри
 • Години: 2+
Затвори

Bestway Детски базен 201x150x51cm 54005

2,590.00 ден
Bestway Детски базен 54005
 • Димензии на базен: 201 x 150 x 51cm
 • Капацитет: 450 литри
 • Години: 6+
Затвори

Bestway Детски Базен 229x152x51cm 54066

3,890.00 ден
Bestway Детски Базен 54066 
 • Димензии на базен: 229 x 152 x 51cm
 • Капацитет: 542 литри
 • Години: 6+
Затвори

Bestway Детски базен 262x157x46cm 54117

2,890.00 ден
Bestway Детски базен 54117 
 • Димензии на базен: 262 x 157 x 46cm
 • Капацитет: 544 литри
 • Години: 3+
Затвори

Bestway Детски базен 262x157x46cm 54118

3,390.00 ден
Bestway Детски базен 54118
 • Димензии на базен: 262 x 157 x 46cm
 • Капацитет: 544 литри
 • Години: 3+
Затвори

Bestway Детски базен 305x183x56cm 54121

4,790.00 ден
Bestway Детски базен 54121
 • Димензии на базен: 305 x 183 x 56cm
 • Капацитет: 1161 литри
 • Години: 6+