Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Bestway Детски душек со рачки 114x46cm 42046 

450.00 ден
Bestway Детски душек за во вода со рачки 42046:
 • Димензии: 114x46см
 • Години: 3-10 
Затвори

Bestway Детски душек со рачки 84x56cm 42049

390.00 ден
Bestway Детски душек за во вода со рачки 42049:
 • Димензии:  84 x 56cm
 • Години: 3-8 
Затвори

Bestway Душек 183x155cm Cactus 43260

1,150.00 ден
Bestway Душек за во вода Cactus 43260 Float`n Fashion Bestway Душекот Cactus (43260) е модерен душек со интересен дизајн, во форма на кактус. Погоден за на плажа и базен, изработен од квалитетен материјал. Поседува и вентили за воздух кои го олеснуваат надувуањето. Душекот е наменет е за возрасни, како и за деца под надзор на родител. 
 • Димензии: 183 x 155cm
 • Носивост до 90кг.
 • Години: 6+ 
Затвори

Bestway Душек 188x130cm Ice Cream 43183

850.00 ден
Bestway Душек за во вода Ice Cream 43183 Summer Flavors Bestway Душекот Ice Cream (43183) е во форма на сладолед во корнет. Погоден за на плажа и базен, изработен од квалитетен винил-материјал. Почестете се со добар сладолед ова лето! Наменет е за возрасни, како и за деца под надзор на родител. 
 • Димензии: 188x130cm 
 • Носивост до 90кг.
 • Години: 14+ 
Затвори

Bestway Душек 188x130cm Pizza 44038 

980.00 ден
Bestway Душек за во вода Pizza 44038  Bestway Душекот Pizza (44038) е со дизајн во форма на парче пица. Има вградено држач за чаша или мало шише. Душекот има прстени за поврзување со други идентични душеци (парчиња пица) и со тоа има можност за формирање на "цела пица", односно се формира еден огромен душек со дијаметар од околу 370см! Наменет за возрасни, но може да го користат и деца над 12 години, но под надзор на родител. 
 • Димензии: 190 x 105cm
 • Носивост до 90кг.
 • Години: 12+ 
Затвори

Bestway Душек 190x105cm Candy 43187 

890.00 ден
Bestway Душек за во вода Candy 43187 Summer Flavor Bestway Душекот Candy (43187) е модерен, квалитетен и удобен душек кој се издвојува по својата привлечност. Наменет за одмор и релаксација на плажа или на базен. Изработен е од квалитетен винил-материјал. Душекот наменет е за возрасни.
 • Димензии: 190 x 105cm
 • Носивост до 90кг.
 • Години: 14+ 
Затвори

Bestway Душек детски 159x109cm 41121 

850.00 ден
Bestway Душек детски за во вода Pegasus 41121:
 • Димензии: 159 x 109cm
 • Години: 3+ 
Затвори

Bestway Пумпа ножна 23x15cm 62023

490.00 ден
Bestway Пумпа ножна 23 x 15cm, 62023: Практична пумпа која се користи за надувување на мали базени, душеци, мускули, топки, чамци итн. Лесна за употреба и благодарение на нејзиниот дизајн оваа пумпа овозможува максимален проток на воздух.
Затвори

Intex Душек 142x142cm Pink Daisy Flower 58787

1,190.00 ден
Intex Душек за во вода Pink Daisy Flower 58787 Intex Душекот Pink Daisy Flower (58787) е со фотореалистична форма и принт на розева маргаритка. Изработен од висококвалитетен винил, со издржливи рачки на краевите, за држење и полесно качување на душекот. Со совршен дизајн за одмор и релаксација на плажа или на базен, Душекот се надувува со рачна или ножна пумпа. Наменет е за возрасни, како и за деца под надзор на родител.
 • Димензии: 148 x 142cm
 • Носивост до 100кг.
 • Години: 14+ 
Затвори

Intex Душек 168x142cm Strawberry 58781

1,390.00 ден
Intex Душек за во вода Strawberry 58781 Intex Душекот Strawberry (58781) е направен во форма на сочна црвена јагода, подготвена да го направи летото попријатно и позабавно. Изработен од квалитетен винил, со издржливи рачки на краевите, за држење и полесно качување на душекот. Душекот се надувува со рачна или ножна пумпа. Наменет е за возрасни, како и за деца под надзор на родител.
 • Димензии: 168 x 142cm
 • Носивост до 100кг.
 • Години: 14+ 
Затвори

Intex Душек 173x27cm Cool Guy 57254

1,750.00 ден
Intex Душек за во вода Cool Guy 57254 Intex Душекот Cool Guy (57254) е со дизајн на џиновски смешко. Изработен од висококвалитетен материјал, на овој душек може да се сместат до две деца и еден родител. Душекот има и јаже за полесно носење или извлекување од водата. Совршен избор за опуштање и уживање во летните денови во базен или на плажа. Душекот е наменет за возрасни, како и за деца под надзор на родител.
 • Димензии: 173 x 27cm
 • Носивост до 120кг.
 • Години: 14+ 
Затвори

Intex Душек 178x85cm Kiwi Slice 58764

690.00 ден
Intex Душек за во вода Kiwi Slice 58764 Intex Душекот Orange Slice (58763) е со изглед на портокал, кој асоцира на освежување и носи забава во вода. Изработен е од квалитетен и издржлив пвц материјал, со реален принт. Душекот се надувува со рачна или ножна пумпа. Наменет е за возрасни, но може да го користат и деца постари од 8 години, под надзор на родител.
 • Димензии: 178 x 85cm
 • Носивост до 100кг.
 • Години: 8+