Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Bestway Детски елек за пливање 41x35cm 32069

250.00 ден
Bestway Детски елек за пливање 32069:
 • Димензии: 41 x 35cm
 • Години: 3-6
Затвори

Bestway Детски мускули 15x23cm 32042

150.00 ден
Bestway Детски мускули за пливање 32042:
 • Димензии: 15 x 23cm
 • Години: 3-6
Затвори

Bestway Детски мускули 15x25cm 32033

170.00 ден
Bestway Детски мускули за пливање 32033:
 • Димензии: 15 x 25cm
 • Години: 3-6
Затвори

Bestway Детски мускули 20x20cm 32005

120.00 ден
Bestway Детски мускули за пливање 32005:
 • Димензии: 20 x 20cm
 • Години: 3-6
Затвори

Bestway Детско чамче за во вода 119x79cm 34009

750.00 ден
Bestway Детско чамче за во вода 34009:
 • Димензии: 119 x 79cm
 • Години: 3-6
Затвори

Bestway Детско чамче за во вода 98x66cm 34103

790.00 ден
Bestway Детско чамче за во вода 34103:
 • Димензии: 98 x 66cm
 • Години: 3-6
Затвори

Bestway Детско чамче за во вода 99x66cm 34106

450.00 ден
Bestway Детско чамче за во вода 34106:
 • Димензии: 99 x 66cm
 • Години: 3-6
Затвори

Bestway Маска за пливање 22056

390.00 ден
Bestway Маска за пливање 22056 Hydro Swim:
 • Прилагодлив силиконски ремен.
 • Имаат совршен подводен вид
 • Немаат притисок врз очите.
 • Имаат облога против замаглување
 • Со UV заштитен слој
 • Години: 14+
Затвори

Bestway Очила за пливање 21002

130.00 ден
Bestway Очила за пливање 21002 Hydro Swim
 • Прилагодлив силиконски ремен.
 • Не можат да се замаглат.
 • Имаат одлична видливост.
 • Со UV заштитен слој
 • Години: 3+
Затвори

Bestway Очила за пливање 21003

150.00 ден
Bestway Очила за пливање 21003 Hydro Swim:
 • Прилагодлив силиконски ремен.
 • Имаат совршен подводен вид
 • Немаат притисок врз очите.
 • Имаат облога против замаглување
 • Со UV заштитен слој
 • Години: 7+
Затвори

Bestway Очила за пливање 21051

350.00 ден
Bestway Очила за пливање 21051 Hydro Pro:
 • Прилагодлив силиконски ремен.
 • Имаат совршен подводен вид
 • Немаат притисок врз очите.
 • Имаат облога против замаглување
 • Со UV заштитен слој
 • Години: 14+
Затвори

Bestway Очила за пливање 21084

130.00 ден
Bestway Очила за пливање 21084 Hydro Swim:
 • Удобни, меки очила
 • Прилагодлив силиконски ремен.
 • Имаат совршен подводен вид
 • Немаат притисок врз очите.
 • Облога против замаглување
 • Со UV заштитен слој
 • Години: 3+