Showing all 8 results

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Bestway Пумпа ножна 23x15cm 62023

490.00 ден
Bestway Пумпа ножна 23 x 15cm, 62023: Практична пумпа која се користи за надувување на мали базени, душеци, мускули, топки, чамци итн. Лесна за употреба и благодарение на нејзиниот дизајн оваа пумпа овозможува максимален проток на воздух.
Затвори

Bestway Топка 51cm 31036

100.00 ден
Bestway Гумена топка за во вода 31036:
 • Димензија: 51cm
 • Години: 3+
Затвори

Bestway Топка 51cm 98002

170.00 ден
Bestway Гумена топка за во вода Spiderman 98002:
 • Димензија: 51cm
 • Години: 3+
Затвори

Intex Детски Сет: Базен+Гума+Топка 59469

1,090.00 ден
Intex Детски Сет: Базен+гума+топка 59469
 • Димензии на базен: 132 x 28cm
 • Димензии на топка: 51cm
 • Димнезии на гума: 51cm
 • Капацитет: 189 литри.
 • Години: 3+ 
Затвори

Intex Пумпа рачна 29cm, 68612 

250.00 ден
Intex Пумпа рачна 29cm, 68612  Пумпата е наменета за надувување на мали базени, душеци, мускули, топки, чамци итн.
Затвори

Intex Топка 51cm 59020

80.00 ден
Intex Гумена топка за во вода 59020:
 • Димензија: 51cm
 • Години: 3+
Затвори

Intex Топка 51cm 59040

100.00 ден
Intex Гумена топка за во вода 59040:
 • Димензија: 51cm
 • Години: 3+
Затвори

Intex Топка 61cm 59030

90.00 ден
Intex Гумена топка за во вода 59030:
 • Димензија: 61cm
 • Години: 3+