Прикажувам 1–12 од 48 резултати

Категории
Прикажи Сите

Ravensburger 3D PUZZLE: Big Ben – London (night edition) 216pcs

1,990.00 ден
 • 3D сложувалка со 216 парчиња
 • Големина на сложувалката : 44 cm
 • Користи LED технологија за да создаде светлосен ефект
 • Возраст: 10 +
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа

Ravensburger 3D PUZZLE: Big Ben – London 216pcs

1,990.00 ден
 • 3-D сложувалка со 216 парчиња, Возраст: 10 +
 • Содржи часовник со механизам
 • Големина на сложувалката : 6 x 6 x 41 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Eiffel Tower Paris (night edition) 216pcs

1,990.00 ден
 • 3D сложувалка со 216 парчиња, Возраст: 10+
 • Висина на сложувалката : 47 cm
 • Користи LED технологија за да создаде светлосен ефект
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Empire State Building – New York (night edition) 216pcs

1,990.00 ден
 • 3-D сложувалка со 216 парчиња, Возраст: 10 +
 • Големина на сложувалката : 48,5 cm
 • Користи LED технологија за да создаде светлосен ефект
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Harry Potter Knight Bus 216pcs

1,990.00 ден
 • 3 D сложувалка со 216 парчиња, Возраст: 10 +
 • Големина на сложувалката : 31 x 7 x 21 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Harry Potter Pencil Cup 54pcs

490.00 ден
 • 3 D сложувалка со 54 парчиња, Возраст: 7 +
 • Големина на сложувалката : 7,7 x 9,5 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: London Bus 216pcs

1,990.00 ден
 • 3-D сложувалка со 216 парчиња, Возраст: 10 +
 • Големина на сложувалката : 31 x 7 x 21 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Sneaker American Style 108pcs

1,490.00 ден
 • 3-D сложувалка со 108 парчиња, Возраст: 8+
 • Големина на сложувалката : 21 x 12 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Sneaker Galaxy 108pcs

1,490.00 ден
 • 3-D сложувалка со 108 парчиња, Возраст: 8+
 • Големина на сложувалката : 21 x 12 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Sneaker Graffiti 108pcs

1,490.00 ден
 • 3-D сложувалка со 108 парчиња, Возраст: 8+
 • Големина на сложувалката : 21 x 12 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Sneaker Union Jack British Flag 108pcs

1,490.00 ден
 • 3-D сложувалка со 108 парчиња, Возраст: 8+
 • Големина на сложувалката : 21 x 12 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Statue of Liberty – New York (night edition) 108pcs

1,990.00 ден
 • 3-D сложувалка со 108 парчиња, Возраст: 10 +
 • Големина на сложувалката : 18 x 18 x 40cm
 • Користи LED технологија за да создаде светлосен ефект
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа