Showing all 12 results

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Ravensburger 3D PUZZLE: Harry Potter Pencil Cup 54pcs

490.00 ден
 • 3 D сложувалка со 54 парчиња, Возраст: 7 +
 • Големина на сложувалката : 7,7 x 9,5 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Harry Potter Multipack – 3 Puzzles & Memory Card Game

990.00 ден
 • Содржина: 3 сложувалки со по 25/36/49 парчиња + игра “Меморија”, Возраст: 4+
 • Големина на сложувалките : 18 x 18 cm
 • Детето започнува со наједноставната сложувалка и постепено учи да направи сложувалки со поголем број на парчиња.
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Marvel Avengers (3x49pcs)

590.00 ден
 • Содржина: 3 сложувалки со по 49 парчиња, Возраст: 5+
 • Големина на сложувалката : 21 x 21 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Moment: Cuba 99pcs

290.00 ден
 • Сложувалка со 99 парчиња, Возраст: 14+
 • Големина на сложувалката : 26 x 18 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Moment: Lamas 99pcs

290.00 ден
 • Сложувалка со 99 парчиња, Возраст: 14+
 • Големина на сложувалката : 26 x 18 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Moment: New York Manhattan Island 99pcs

290.00 ден
 • Сложувалка со 99 парчиња, Возраст: 14+
 • Големина на сложувалката : 18 x 26 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Moment: Parrot 99pcs

290.00 ден
 • Сложувалка со 99 парчиња, Возраст: 14+
 • Големина на сложувалката : 26 x 18 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Moment: Safari 99pcs

290.00 ден
 • Сложувалка со 99 парчиња, Возраст: 14+
 • Големина на сложувалката : 18x 26 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Moment: Tropical 99pcs

290.00 ден
 • Сложувалка со 99 парчиња, Возраст: 14+
 • Големина на сложувалката : 26 x 18 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Princesses (3x49pcs)

590.00 ден
 • Содржина: 3 сложувалки со по 49 парчиња, Возраст: 2+
 • Големина на сложувалките : 21 x 21 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
Затвори

Ravensburger Puzzle Sisters Forever (2x24pcs)

590.00 ден
 • Содржина: 2 сложувалки со по 24 парчиња
 • Големина на сликите: 26 x 18 cm
 • Возраст: 4+
Затвори

Ravensburger Puzzle SpiderMan (3x49pcs)

590.00 ден
 • Содржина: 3 сложувалки со по 49 парчиња, Возраст: 5+
 • Големина на сложувалката : 21 x 21 cm
 • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
 • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа