Прикажувам 1–12 од 1605 резултати

Категории
Прикажи Сите
Затвори

Asteroid Escape

1,200.00 ден
Возраст: 8+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games Можете ли да поминете со вселенскиот брод, низ астероидниот појас, без да се судрите со некој астероид?Галактички тест за вашите пилотски (и решавачки) способности! 60 предизвици, од почетничко до експертско ниво! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: визуелна перцепција флексибилно размислување решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

Atlantis Escape

1,200.00 ден
Возраст: 8+ Броj на играчи: 1 Број на предизвици: 60 Издавач: Smart Games Избегајте од легендарната Атлантида, пред да потоне засекогаш во океанот! Најдете го патот од високата кула, па се до пристаништето, каде што ве очекува бродот кој ќе ве однесе во сигурност! Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација флексибилно размислување решавање на проблеми просторен увид планирање
Затвори

Azul (MK)

2,590.00 ден
Правила на македонски јазик Броj на играчи: 2-4 Времетраење: 30-45 мин. Возраст: 8+ Издавач: Plan B Games Создадени од Маврите, azulejos (оригинално сини и бели плочки) биле целосно преземени од Португалците кога нивниот крал Мануел I при посетата на палатата „Алхамбра“ во јужна Шпанија бил обземен од неверојтната убавина на маварските декоративни плочки. Кралот, импресиониран од внатрешната убавина на Алхамбра, веднаш наредил декорирање со слични плочки на ѕидот и на неговата сопствена палата во Португалија. Во Азул вие ја преземате улогата на уметници за ѕидна декорација, со цел да ги разубавите ѕидовите на кралската палата „Евора“.

Bluetooth Звучник BTS13 Blue

900.00 ден
Звучник Bluetooth BTS13 Blue
Working Range: Up to 10M
Working Time: Over 4hours(Based on volume)after full charged
Dimension: W88*H45*L88mm
Netweight: About 220g
Speaker: (φ) 52mm x2
Speaker Driver: 4Ω 3W x2+Bass
Frequency Reponse: 65Hz-20KHz
S/N Ratio: 70dB
Distortion: ≤%0.5
Battery Charging Voltage: 5V±0.3 500mA
Battery Charging Time: 1-2Hours

Bluetooth Звучник BTS13 Gray

900.00 ден 690.00 ден
Звучник Bluetooth BTS13 Gray
Working Range: Up to 10M
Working Time: Over 4hours(Based on volume)after full charged
Dimension: W88*H45*L88mm
Netweight: About 220g
Speaker: (φ) 52mm x2
Speaker Driver: 4Ω 3W x2+Bass
Frequency Reponse: 65Hz-20KHz
S/N Ratio: 70dB
Distortion: ≤%0.5
Battery Charging Voltage: 5V±0.3 500mA
Battery Charging Time: 1-2Hours

Bluetooth Звучник BTS13 Green

900.00 ден 690.00 ден
Bluetooth BTS13 Green
Working Range: Up to 10M
Working Time: Over 4hours(Based on volume)after full charged
Dimension: W88*H45*L88mm
Netweight: About 220g
Speaker: (φ) 52mm x2
Speaker Driver: 4Ω 3W x2+Bass
Frequency Reponse: 65Hz-20KHz
S/N Ratio: 70dB
Distortion: ≤%0.5
Battery Charging Voltage: 5V±0.3 500mA
Battery Charging Time: 1-2Hours
Затвори

Broom Service

2,790.00 ден
Броj на играчи: 2-5 Времетраење: 30-75 мин. Возраст: 10+ Издавач: Ravensburger Score the most victory points by delivering potions via Broom Service throughout the magical realm. Broom Service is a card-based game that combines luck and skill and balances timely bluffing with clever hand management. Remake of award-winning Witch’s Brew: New theme! Now with 3 types of roles: witches, druids, and gatherers. Drizzelda, the weather fairy, helps chase away the bad weather. New illustrations and game pieces. Same style of play, and by the same game designer as Witch’s Brew. New version also includes a 2-player version. The game is played over 7 rounds, with 4 turns per round. Each round, players simultaneously select 4 of their 10 role cards, and then they take turns playing one role at a time. Each role has a brave action and a cowardly action; the brave action is stronger, but riskier, as another player could steal the action from you later; the cowardly action is safer, but not as robust. How well can you bluff your opponents? Use the gatherer roles to collect ingredients to make potions, the witch roles to zoom around on your broom to different areas, and the witch or druid roles to deliver the potions, collecting victory points as you go. Chase away lightning clouds with the help of the weather fairy, and keep an eye on the event cards that change game play, one event per round. The winner is the player with the most victory points after all 7 rounds are complete and end-of-game bonus points have been awarded.
Затвори

Brother HL-1110 Mono Laser Printer

4,490.00 ден

Принтер Brother HL-1110 Mono Laser Printer:

    • Mono Laser Printer - Print Only
    • Print speed 20 ppm
    • Resolution: Up to 600 x 600 dpi (HQ 1200 technology)
    • Full-speed USB 2.0
    • Dimensions: 340(W) x 238(D) x 189(H)mm, Weight: 4,5kg
*Click for Full Technical Specification: ----> HL-1110_Brochure