NovaPrint
ТОНЕРИ
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

Повеќе од 2000 модели на компатибилни и оригинални тонери за HP, Canon, Samsung, Xerox, Lexmark, Kyocera, Oki, Epson, Konica Minolta, Panasonic, Toshiba, Ricoh, Lenovo


Заштедете до 85% од трошоците за принтање со компатибилните тонери Nova Print.

Тонерите Nova Print се произведени според највисоките стандарди со цел да овозможат максимален квалитет на принтот на текст и слика. Секој тонер го има истиот капацитет на испринтани страни како и оригиналниот тонер.


Од ласерски до инкџет пречатари, опфаќаме модели на тонери и кертриџи кои се наоѓаат во нашиот магацин и се подготвени за испорака наредниот ден.
Тонерите се произведени согласно меѓународните стандарди:

01.

ISO 9001 сертификат за “Систем за управување со квалитет”

02.

ISO 14001 сертификат за „Систем за управување со заштита на животната околина“

03.

ISO 19758 – сертификат кој го потврдува бројот на отпечатени копии во боја со 5 % покриеност на страна

04.

ISO 19752 – сертификат кој го потврдува бројот на отпечатени црно-бели копии со 5 % покриеност на страна

05.

ISO 11798 сертификат за “Архивабилност”

Побарајте бесплатен повик

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

Добијте повик

каталози One stop One Shop

Голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери

канцелариски

Голем избор на рекламни материјали

рекламен