ПРИНТЕРИ
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

Погледнете го нашиот каталог - голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери...

Широка палета на "Сè-во-едно" канцелариски црно-бели и принтери во боја. Професионално црно-бело и печатење во боја, копирање, скенирање и испраќање на факс, зависно од вашите потреби.

Секој канцелариски принтер Ви нуди високи перформанси и едноставно користење - за домашни канцеларии, мали и средни бизниси или деловна употреба.

Подобрете го Вашето деловно работење и зголеметe ја Вашата продуктивност.

01.

МОЌНИ И КОМПАКТНИ ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ, ЦРНО БЕЛИ И ВО БОЈА, КОИ ШТО СЕ ВКЛОПУВААТ ВО СЕКОЈА КАНЦЕЛАРИЈА

02.

БРЗИ И ЕФИКАСНИ МУЛТИФУНКЦИСКИ ПРИНТЕРИ ЗА ПОГОЛЕМ ОБЕМ НА ПЕЧАТЕЊЕ

03.

СÈ ВО ЕДНО ФОТО ПРИНТЕРИ КОИ НУДАТ КВАЛИТЕТНО ПЕЧАТЕЊЕ СО БЕЗЖИЧНО ПОВРЗУВАЊЕ (WI-FI)