ЛОКАЦИЈА

бул.ИЛИНДЕН бр.97-1/4
1000 Скопје

Тел:  +0890 77777
Тел:  +389 2 6 141 480
Е-маил: sales@novaoffice.mk

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  ул.Радњанска 4-1/1
  (Боемска улица 2)
  1000 Скопје

  +0890 77777
  +389 2 6 141 480

  Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме..