ХАРТИЈА
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

Погледнете го нашиот каталог - голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери...

01.

Fabriano Copy 3

Високо квалитетна повеќенаменска фотокопирна хартија идеална за секојдневно канцелариско работење. Светла, бела и мазна хартија која дава одличен резултат во широк спектар на машини, вклучувајќи црно-бело и во боја ласерски печатари. Произведени со користење FSC пулпа од мешани извори. 80g/m2. А4 или А3 Формат.

02.

Double Aa I MultiCopy

Фотокопирна хартија со премиум квалитет, идеална за важни документи. Светла, бела и мазна харија која дава одличен резултат во широк спектар на машини, вклучувајќи црно-бело и во боја. Произведени со користење FSC пулпа од мешани извори. 80g/m2. А4 или А3 Формат.

03.

Компјутерска хартија за матрични/иглични печатари

04.

Самолепливи етикети на А4 лист во пакување кутија 1/100

05.

Ролни за плотер

06.

Коверти – Латекс и Стрип

07.

Печатени обрасци за потребите на македонскиот пазар