ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

ФЕНИКС НОВА е општествено одговорна компанија. Nova Print Еко продукти произведени согласно ISO меѓународни стандарди.

Инвестирање во спорт и активности кои промовираат здрав живот под мотото “Здрави и задоволни вработени и задоволни клиенти се клуч за Успехот“.