ДЕТСКИ И УЧИЛИШНИ МАТЕРИЈАЛИ
Заедно до целта, комплетно решение за вашата канцеларија

Погледнете го нашиот каталог - голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери...

Во согласност со квалитетот што е основа на нашето повеќегодишно работење и функционалноста што ја поседуваат сите наши производи, палетата на проозводи на Nova Office содржи широк асортиман на училиштен прибор, друштвени игри и играчки.

Nova Office Ви нуди широк асортиман на училиштен прибор неопходен за учениците во текот на целата школска година, какo:

01.

Тетратки

02.

Листови за боење(блокови за цртање)

03.

Прибор за боење

04.

Прибор за пишување

05.

Различни видови на бои

06.

Пластелини

07.

Гуми за бришење, острилки

08.

Школски ранци

09.

Школски несесери

10.

Линијари

11.

Шестари

Nova Office Ви нуди широк асортиман на друштвени игри и играчки:

01.

Фамилијарни игри(Ticket to ride/Europe, Illusion, Qwixx и многу други)

02.

Игри за почетници (Dixit Odyssey, Wanted, Codenames: Pictures и многу други)

03.

Игри за деца на различна возраст(Chicken Shuffle Jr, Colour Code и многу други)

04.

Играчки-фигури со најпознатите ликови од Harry Potter, Marvel Avengers, The Simpsons, Spider man и многу други

05.

сложувалки, боенки