Блог

Домашните печатачи го олеснуваат секојдневието на работата од дома

Домашните печатачи го олеснуваат секојдневието на работата од дома

Бидејќи работата од дома и учењето од дома станаа норма, семејствата сфаќаат дека печатачот дома не е само корисен, туку и суштински. Со канцелариски рокови што треба да се исполнат, целите на работното место што треба да се постигнат, училишната програма и научните проекти што треба да се завршат, а сè тоа од безбедноста на нашите домови, нашите животи се позафатени од кога било. Колку повеќе нашите рутини се напорни, толку повеќе сфаќаме колку е важен сигурен домашен печатач кој ги завршува нашите задачи по разумна цена за печатење, без често да снемува мастило и без да троши премногу енергија кога се користи . Еве зошто тој печатач дома може многу да ви го олесни животот:

1)  УЧИЛИШНИ ЗАДАЧИ – Кога треба да се испечатат, пополнат, скенираат и доставуваат училишните листови. Печатачите сега се достапни со цена на печатење поекономична од кога било, што значи дека можете да печатите без грижи.

 

2)  ПОМАЛКУ ВРЕМЕ НА ЕКРАН. ПОВЕЌЕ ВРЕМЕ ЗА ЧИТАЊЕ – Имате само ограничено време во кое вие или вашите деца можете удобно да читате на екранот. Отпечатувањето е неопходно за правење белешки, истакнување и читање големи извештаи или поглавја. Здравјето на очите на децата навистина треба да биде приоритетна грижа за родителите.

 

3)  ОСТАНЕТЕ ОРГАНИЗИРАНИ – Извадоците кои се отечатени помагаат во складирањето на  материјалот последователно во иднина. Нашите телефони и таблети веќе имаат многу слики и документи и не се дизајнирани за ова. Мултифункционалниот домашен печатач кој скенира, копира и има Wi-Fi  може да направи чуда за учениците на кои им е предизвик организирањето на нивните наставни материјали.

 

4)  ПРОЕКТНА РАБОТА – Станува особено важна за уметнички и занаетчиски и научни проекти кои треба да се печатат и да се работат. И кај печатачите кои имаат резервоари со мастило што се полнат, нема страв дека ќе се остане без мастило. Некои печатачи ви дозволуваат да испечатите до 4500 црни и 7500 страници  во боја во едно полнење.

 

5)  ИДНИ РЕФЕРЕНЦИ – Принтовите се од суштинско значење за студиските материјали и белешките кои се достапни онлајн само за краток период. Важните материјали за учење често се споделуваат на апликации за пораки и видео повици, но со текот на времето тие имаат тенденција да се губат во галериите со слики. Ако учениците наместо тоа би можеле да направат принт од овие слики директно од нивните паметни уреди, да скенираат важни белешки и да прават копии од она што им треба, тогаш учењето веќе нема да биде така хаотично.

 

6)  ПЕЧАТЕЊЕ ОД  ТЕЛЕФОН– Неопходно е кога се споделуваат домашни и училишни документи на WhatsApp. Печатете директно и безжично од вашиот мобилен уред .

 

7)  КАНЦЕЛАРСКА И ДОМАШНА ДЕЛОВНА ДОКУМЕНТАЦИЈА – Канцелариските документи треба да се испечатат и атестираат за законски поднесоци. Бизнисите треба да печатат сметки, предлози, ознаки, маркери за производи и многу повеќе. И ако сте еколошки свесни или работите за организација која му придава големо значење на ова, сега имате печатачи кои користат заштеда на трошоците и животната средина .

 

8)  ОСТАНЕТЕ ВНАТРЕ. ОСТАНЕТЕ БЕЗБЕДНИ – Не е важно дали продавниците се отворени. Колку повеќе останувате настрана од метежот, толку сте побезбедни.

 

Ова се несигурни времиња и секогаш треба да инвестирате во печатач и компанија кој ви нуди сигурна услуга по продажбата и поддршка за инсталација, токму како што работиме ние во NOVA OFFICE. Реномираните брендови како CANON, HP, Brother и Xerox на пример, ви се достапни на едно место во NOVA OFFICE, а нашите агенти секогаш ќе се погрижат да го изберете модел кој идеално ќе ги задоволи Вашите потреби и ќе се приспособи на Вашата работна околина и темпо. Беспрекорната услуга е гаранција за Вашиот мир. Мудро изберете го вистинскиот печатач за вашиот дом.

Разгледајте ја нашата селекција на компактни и преносливи принтери, одлични за домашна употреба, на следниот линк:

https://www.novaoffice.mk/produkt-kategorija/printeri/

 

Побарајте бесплатен повик

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

КАТАЛОЗИ
ONE STOP ONE SHOP

Голем избор на канцелариски материјали, тонери, принтери.

Голем избор на рекламни материјали

Со цел да ги персонализираме содржините и рекламите на сајтот, да ги обезбедиме социјалните карактеристики и да го анализираме нашиот сообраќај, користиме колачиња. Исто така, ги споделуваме информациите за вашата употреба на сајтот, со нашите партнери за социјални медиуми, рекламирање и анализи.
Почнете да пишувате за да ги видите производите што ги барате.