Тимот на Nova Office присуствуваше со свој штанд на „Саемот за Градежништво“ каде ги претстави своите производи кои се неизоставен дел од секоја канцеларија.

Доколку сакате вашата канцеларија да биде организирана, опремена и убава, ве покануваме да не посетите во Анекс 2 додека трае саемот.