КАНЦЕЛАРИСКИ ТРИКОВИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРОДУКТИВНОСТА

КАНЦЕЛАРИСКИ ТРИКОВИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРОДУКТИВНОСТА Преполниот мозок и нередот со списоци за задачите што треба да завршат, не одат многу во прилог на продуктивноста, а како резултат на тоа нашата...

Продолжи со читање

ЕНЕРГЕТИЧНА ХРАНА ЗА ПОПРОДУКТИВЕН РАБОТЕН ДЕН

Дали се наоѓате во цврста рутина, која вклучува посегнување по кофеинот секое утро? Вашиот аларм ве буди (премногу рано), вие со колебање се тркалате надвор од креветот, со полу-затворени очи...

Продолжи со читање

КАНЦЕЛАРИСКИ ПРИБОР КОЈ МУ Е ПОТРЕБЕН НА СЕКОЈ БИЗНИС

КАНЦЕЛАРИСКИ ПРИБОР КОЈ МУ Е ПОТРЕБЕН НА СЕКОЈ БИЗНИС За успешно функционирање на секој бизнис, ви треба добро подготвена канцеларија, полна со корисен прибор за лесно и удобно работење. Доколку сте...

Продолжи со читање

ЗАЕДНО ДО ЦЕЛТА – КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА

ЗАЕДНО ДО ЦЕЛТА - КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА ФЕНИКС НОВА е современа и иновативна компанија, која основна цел е на компаниите да им понуди различни видови на услуги, со кои...

Продолжи со читање

3 НАЧИНИ КАКО ТИМСКОТО РАБОТЕЊЕ МОЖЕ ДА ЈА ПОДОБРИ ПРОДУКТИВНОСТА

3 НАЧИНИ КАКО ТИМСКОТО РАБОТЕЊЕ МОЖЕ ДА ЈА ПОДОБРИ ПРОДУКТИВНОСТА Во секоја компанија е многу важен тимскиот дух, не само за зголеменото задоволство на вработените туку и за нивната целокупна продуктивност. Тимското...

Продолжи со читање

КАКО ДА ГИ АВТОМАТИЗИРАТЕ ВАШИТЕ РАБОТНИ ОБВРСКИ

КАКО ДА ГИ АВТОМАТИЗИРАТЕ ВАШИТЕ РАБОТНИ ОБВРСКИ Еден од најбитните фактори за продуктивно работење е добрата организација. Но, за било каков вид на организација е потребен добар план за автоматизирање на...

Продолжи со читање

5 ЧЕСТИ ГРЕШКИ КОИ СЕ ПОЈАВУВААТ ПРИ ПРИНТАЊЕТО

5 ЧЕСТИ ГРЕШКИ КОИ СЕ ПОЈАВУВААТ ПРИ ПРИНТАЊЕТО Многу е лесно да се направи грешка при принтањето, посебно за оние кои принтаат прв пат. Во оваа статија ќе ги разгледаме најчестите...

Продолжи со читање

6 ЛЕСНИ ЧЕКОРИ ДО ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ ВО ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА

6 ЛЕСНИ ЧЕКОРИ ДО ПОГОЛЕМА ПРОДУКТИВНОСТ ВО ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА Постојат голем број начини како да ја подобрите Вашата продуктивност во работното време, но понекогаш доволно е само мала промена во дневната...

Продолжи со читање

КАКО ДО ПРАВИЛНА ХИДРАЦИЈА НА РАБОТНОТО МЕСТО

КАКО ДО ПРАВИЛНА ХИДРАЦИЈА НА РАБОТНОТО МЕСТО Повеќето луѓе кога размислуваат за хидрација, обично се фокусираат на оние работи кои можат да ги направат дома за да бидат сигурни дека ќе...

Продолжи со читање