ЗАЕДНО ДО ЦЕЛТА – КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА

ФЕНИКС НОВА е современа и иновативна компанија, која основна цел е на компаниите да им понуди различни видови на услуги, со кои ќе им го олесни секојдневното работење и ќе им ги намали трошоците.
ФЕНИКС НОВА е лидер на пазарот во иновациите, преку постојано воведување на нови услуги прилагодени за потребите на компаниите.
ФЕНИКС НОВА е сопственик на бредновите Nova Print и Nova Office.

ЗОШТО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ NOVA OFFICE

БРЗИ И ЕДНОСТАВНИ НАРАЧКИ преку каталог, онлине, телефон, емаил, факс, или Вашиот бизнис асистент.
ГАРАНТИРАНА ЗАШТЕДА ОД НАЈМАЛКУ 30% во вкупните трошоци за набавка на сите потреби во Вашата канцеларија.
ЛИЧЕН БИЗНИС АСИСТЕНТ за помош при нарачките, кој во секое време со професионален однос е на располагање на Клиентот.
ОНЛИНЕ СЛЕДЕЊЕ НА ДВИЖЕЊЕТО НА ВАШИТЕ ПРАТКИ во реално време, со што точно ќе имате информација кога ќе Ви биде доставена Вашата пратка.

 

ЗАШТЕДЕТЕ ДО 85% ОД ТРОШОЦИТЕ ЗА ПРИНТАЊЕ СО КОМПАТИБИЛНИТЕ ТОНЕРИ NOVA PRINT

Повеќе од 2000 модели на компатибилни и оригинални тонери за HP, Canon, Samsung, Xerox, Lexmark, Kyocera, Oki, Epson, Konica Minolta, Panasonic, Toshiba, Ricoh, Lenovo.
Тонерите Nova Print се произведени според највисоките стандарди со цел да овозможат максимален квалитет на принтот на текст и слика. Секој тонер го има истиот капацитет на испринтани страни како и оригиналниот тонер.
Тонерите се произведени согласно меѓународните стандарди за квалитет ISO 9001, ISO 14001 и ISO 27001.

Како може да му помогнеме на Вашиот бизнис да заштеди?

За дополнителни информации, побарајте не на 0890 77777, (02) 6 14 14 80, или пратете барање на sales@novaoffice.mk.