За секоја голема новогодишна забава потребни се промотивни материјали. Без брендирање, забавата ќе остане само една забава. Направете Новата Година да биде запаметена со давање на промотивни материјали брендирани со вашето лого.

Тоа е супер начин да го поврзете вашиот бренд со забава и има добра шанса да ги задржите своите партнери и клиенти долго откако топката ќе падне.

Осигурајте се дека вашето лого ќе биде видливо!

Дајте им на вашите клиенти мини нотес со затворање на ластик. Без разлика дали сте во движење или на работа, овој нотес ќе биде секогаш во рака. Додавање на вашето лого би создадало секојдневно потсетување на вашиот бренд.

Затоа не чекајте да дојде пет до дванаесет и нарачајте го вашиот промотивен материјал.