СУПЕР ПРИЛИКА ЗА ПРАЗНИЧНА ПРОМОЦИЈА НА ВАШИОТ БРЕНД!

За секоја голема новогодишна забава потребни се промотивни материјали. Без брендирање, забавата ќе остане само една забава. Направете Новата Година да биде запаметена со давање на промотивни материјали брендирани со...

Продолжи со читање

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА КАНЦЕЛАРИСКИТЕ МАТЕРИЈАЛИ

За време на Втората светска војна спојувалката за хартија станала симбол на патриотизмот во Норвешка. Тоа се должи благодарение на нејзиниот норвешки пронаоѓач. Луѓето ја носеле на своите ревери како...

Продолжи со читање

КОЈА Е РАЗЛИКАТА ПОМЕГУ RGB И CMYK БОИТЕ?

RGB и CMYK ... еден куп букви нанижани заедно? Но, она што тие значат и како тие се однесуваат на вашиот печатач? Дали некогаш сте печателе документ, а боите не излегуваат ...

Продолжи со читање