Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи Сите

Прочистувач на воздух Winix Zero Pro

WINIX ZERO PRO прочистувач на воздух е најдобар избор од асортиманот на Winix. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии. Го прочистува воздухот во 5 фази на прочистување, префилтер кој може да се мие со вода, филтер со активен јаглен во гранули кој ги редуцира хемикалиите, вистински ХЕПА филтер обложен со анти бактериско средство кој ги филтрира ПМ честичките поголеми од 0,3 микрометри (PM2.5, PM10) со ефикасност од 99,97%, WINIX PlasmaWave® технологија кога ги редуцира хемикалиите. Уредот има тајмер, child-lock. Прочистувачот има вграден смарт сензор кој се состои од сензор за ПМ честички и сензор за мириси и хемикалии (VOC). На тој начин најоптимално ќе ја регулира брзината во авто мод за да го прочистува воздухот најоптимално при тоа да биде што е можно потивок.

Прочистувач на воздух – Winix Zero

WINIX Zero прочистувач на воздух со сензор за ПМ честички и тајмер. Прочистувачот сам ја регулира брзината со помош на прецизниот сензор за ПМ честички. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии. Го прочистува воздухот во 4 фази на прочистување, префилтер, филтер со активен јаглен (Coated Deodorization Carbon Filter) кој ги редуцира хемикалиите, вистински ХЕПА филтер кој ги филтрира ПМ честичките поголеми од 0,3 микрометри (PM2.5, PM10) со ефикасност од 99,97%, WINIX PlasmaWave® технологија кога ги редуцира хемикалиите.